Studiecoaching

Herkent u dit?

Heeft u het idee dat het niet zo lekker gaat met uw kind op school? Heeft het misschien moeite met een bepaald vak? Denkt u dat uw kind beter zou kunnen presteren dan het nu doet maar weet u niet precies hoe? Heeft uw kind moeite met de overgang van het basisonderwijs naar de middelbare school en lukt het plannen niet zo goed? Laat mij u dan helpen het beste uit uw kind te halen!

Wat kan ik voor u betekenen?

Als juf vind ik het ontzettend leuk om voor de klas te staan, maar ik ben me er ook van bewust dat – door alle bezuinigingen en veranderingen – niet ieder kind daar de aandacht krijgt die het eigenlijk nodig heeft. In de klas zie ik geregeld kinderen die nèt iets meer aandacht of uitleg nodig hebben, maar waar de tijd voor ontbreekt. Ik ben er zeker van dat deze kinderen beter kunnen, door één op één met ze te werken aan de probleemgebieden. Natuurlijk is het dan mooi meegenomen dat ze beter gaan presteren, maar wat ik het mooiste vind is dat het kind hierdoor sterker in zijn schoenen komt te staan en meer zelfvertrouwen krijgt. De bijlessen die ik geef zijn op maat, eventueel in overleg met school, en ik ben heel flexibel. Van een schooljaar lang een uurtje per week tot een eenmalige afspraak om de breuken onder de knie te krijgen? Het kan allemaal!
Natuurlijk duiken we niet meteen het diepe in. In een eerste – vrijblijvende – afspraak wil ik graag met u en uw kind kennis maken en hierin kunnen we bepalen of en hoe we samen verder gaan. Flexibiliteit en hulp op maat zijn hierbij mijn motto.